Why bugs may be coming to our dinner plates

[Fonte: GLP] Pretty soon there will be 9 billion people coming to dinner. That population boom is going to require an increase in food production, and animal agriculture is not the answer, some experts say, because raising food animals is not an environmentally friendly business.

So, many researchers are looking now at bugs as a potentially sustainable source of nutrition. All kinds of bugs, including crickets, ants and caterpillars, have been proposed as options, because they are protein-rich and require much less food than cattle.

Comente este artigo
Anterior A Política Agrícola Comum pós 2020: *Ponto de situação e as Implicações para a Região Norte - 26 de agosto - Penafiel
Próximo CRISPR guacamole, anyone? Gene-edited avocados could survive disease, cold climates

Artigos relacionados

Vídeos

A invasão dos Javalis – Linha da Frente

[Fonte: RTP] Há um risco elevado da Peste Suína Africana voltar a Portugal.

Quem o diz é a Direção-Geral de Veterinária que reforçou o nível de alerta. […]

Vídeos

Agro.Ges na Agroglobal

Comente este artigo

#wpdevar_comment_5 span,#wpdevar_comment_5 iframe{width:100% !important;} […]

Vídeos

Alqueva a mudar a cor do Alentejo

Comente este artigo

#wpdevar_comment_6 span,#wpdevar_comment_6 iframe{width:100% !important;} […]